Cerita Seks | 3 Some Suami Isteri

Cerita Seks | 3 Some Suami Isteri

Aku Yasmeen. Aku telah berkahwin dengan Saiful atas dasar cinta. Kami telah melakukan sex secara rela sejak kami masih belum berkahwin lagi. Aku memang puas dnegan layanan Saiful. Ada saja skill dia yg mengejutkan aku. Bertuahlah aku memiliki suami yang kuat sex dan selalu mempunyai idea nak buat benda pelik². Jadi, aku pun turut puas.

Setahun selepas kami berkahwin, Saiful mula menunjukkan kebosannan dia pada aku. Aku tak daya lagi nak layan dia 2-3 round sehari. Tak macam mula-mula projek dulu 4-5 kali sehari. Kadang-kadang tengah keluar dating, tiba-tiba rase nak projek, kami tak boleh tunggu lagi, kami akan projek dalam toilet, dalam kereta, fitting room dan dimana saja tempat yg boleh bersembunyi dari orang asalkan nafsu kami dapat dilampiaskan bersama.

3 tahun kami buat sex haram, 2 tahun buat sex halal, itu sudah cukup untuk buat aku rasa letih dan daya kekuatan aku pada sex semakin kurang sedangkan Saiful semakin hari semakin menjadi-jadi kegilaannya terhadap sex.

Satu hari, dia bawa seorang kawan perempuan pulang kerumah dan ajak kami projek bersama. Aku terkejut. Aku cemburu, kecewa dan rasa useless. Aku rasa dihina. Tapi aku buat selamba. Aku berborak dengan perempuan tu dan dia rupanya seorang isteri kepada seorang suami yg tak kuat sex dan selalu tewas bila melakukan sex, jadi perempuan tu tak pernah mendapat kepuasan. Entah macam mana mereka berkenalan hingga Saiful berjaya bawa perempuan tu balik rumah, aku tak pasti.

Saiful ajak kami berdua mandi bersama. Dia mahu kami berdua melayannya bagaikan raja. Aku mengikut arahan Saiful kerana aku tak nak dia projek dengan perempuan tu je. Walaupun aku tak sanggup berkongsi Saiful dengan sesiapa, tapi aku tak nak terus kehilangan Saiful sebab aku memang dah dapat rasakan dia dah mula bosan dengan aku.

Hancur hati aku bila Saiful mula menjilat fefet perempuan tu (Suzana). Suzana berdiri, kangkang dan bersadar pada dinding bilik air… Saiful melutut menjilat fefet Suzana dan dia mahu aku kolom btg dia masa dia sedang menjilat fefet Suzana. Aku cuma tunjuk yg aku lebih hebat dari Suzana, aku mengolom btg Saiful hingga btg dia keras dan bengkak. Saiful mengerang sambil terus menjilat. Makin dalam dan laju aku kolom, makin ligat lidah Saiful menjilat fefet Suzana. Aku rasa tertekan mase tu.

Saiful suruh aku tonggeng, dia menujah aku dulu, mungkin kerana memberi penghormatan kepada aku sebagai isterinya. Suzana, seorang isteri yg dah lama gersang kerana tak mendapat cukup sex dari suami dia nampaknya ligat. Dia tak henti² meneroka Saiful. Habis dijilatnya tubuh badan Saiful. Masa Saiful tujah aku, Suzana berdiri dibelakang Saiful dan menjilat seluruh belakang Saiful… punggung, peha dan celah kangkang. Aku dapat rasakan Saiful sedikit tertunduk dan cuba merendahkan sedikit punggung aku sebab Suzana sedang menjilat lubang bontot Saiful. Saiful terus menunggang aku dan meramas breast aku yg sedang bergoncang laju. Semakin laju tarian lidah Suzana dibontot Saiful, semakin laju Saiful tujah aku.

Saiful duduk di mangkuk jamban yg tertutup, dia mengangkat aku dan mujah lubang bontot aku dalam keadaan aku duduk diatas ribanya. Suzana berkucupan dengan Saiful dan itu sangat menyakitkan hati aku. tiba-tiba Suzana isap tetek aku… Dia berdiri didepan aku, tunduk sedikit dan mengisap tetek aku kiri dan kanan, dia meramas-ramas buah dada aku sementara aku terus bergoncang diatas riba Saiful. Terus terang aku katakan takde lagi kesakitan kene tujah kat bontot sebab dah selalu sangat Saiful tujah bontot aku. lebih lebih suka kat situ sebab kat situ lebih ketat berbanding lubang depan.

Aku menjadi janggal sebab tak pernah kene gomol dnegan perempuan. Aku bukan lesbian. Tapi rasanya sedap jugak. Aku tak pernah disentuh lelaki lain selain Saiful. Hari tu bila ada mulut lain yg nyonyot tetek aku, aku rasa kelainannya… Dengan tiba-tiba aku sendiri yg menyentuh kelent*t Suzana. Basah. Bengkak. Dan aku terus menggosok. Suzana kesedapan. Dia membesarkan kangkangnya sambil terus rakus nyonyot tetek aku…

Saiful berdiri… tiba giliran Suzana. Suzana baring diatas lantai bilik air dan Saiful mula menujah Suzana. Aku rasa nak menangis tengok situasi tu. Aku hanya melihat Saiful menujah wanita lain didepan mata aku. Saiful mengalas kedua lututnya dengan towel. Dia menujah Suzana dengan laju dan kuat hingga aku dapat dengar bunyi cpap! cpap! cpap! kerana air fefet Suzana yg dah merembes sejak Saiful pacak aku tadi. Suzana nampak stim gile. Suzana mengerang kesedapan. Dia mengerang kuat setiap kali btg Saiful bergesel dengan bijik kelentitnya melepasi lubang faraj. AKu lihat Saiful memejam mata menikmati lubang Suzana.

Suzana memanggil aku, dia suruh aku kangkang depan muka dia sebab dia nak jilat fefet aku. Hah? Aku terkejut besar. Aku pandang Saiful. Saiful angguk. Aku kekok. Aku tak pernah alami semua ni. Aku melutut dan mengalas lutut aku dengan towel seperti Saiful buat. fefet aku betul² depan muak Suzana. Suzana menjilat rakus fefet aku. Lain dari jilatan Saiful. Lidah Suzana terasa lembut dan panjang, menari-nari menjolok lubang dan bermain disekitar kelent*t aku. Saiful terus menujah Suzana, Suzana menjilat fefet aku penuh rakus. Saiful menujah sambil meramas breast Suzana sementara aku dijilat sambil meramas breast aku sendiri. Aku dan Saiful berkucupan penuh berahi sementara Suzana dibawah kami, menerima tujahan Saiful dan memberi jilatan pada aku.

itu kisah threesome pertama yg tak dapat aku lupakan. Segalanya terlalu baru bagi aku. Sekarang ni aku dah biasa. Kadangkala Saiful bawak balik pompuan lain, dan kadangkala aku bawak balik lelaki lain dan kami akan projek bertiga. Sekarang dah setahun kami buat kerja ni. Saiful lebih suka threesome, lebih kepuasan katanya. Aku pun lama-lama jadi terbiasa dan sepanjang setahun ni, dah 7-8 lelaki aku bawak balik untuk projek kat rumah dengan Saiful sekali. Best sangat! Seronok Lain kali aku cerita pulak pasal threesome aku dengan Saiful bersama lelaki lain.

http://hebatpower.com/

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>