PEARL PLUS PACAK LANGIT
SOLUSI KELAKIAN ANDA
PRODUK KOD : UK-07
Wanita Seksi Adalah Idaman Lelaki

KUANTITI
1 Set mengandungi:
1 Pump
1 Tiub Udara
1 Cup Saiz S
1 Cup Saiz M
1 Cup Saiz L


HARGA

Harga biasa sebotol
RM 289.00

Harga Tawaran Hebat lagi Terhad, sekarang
RM 249.00

Tawaran ini akan dinaikkan ke harga
asal setelah stok tawaran habis.
(Sila tambah belanja poslaju, RM6 untuk Semenanjung dan RM9.00 untuk Sabah dan Sarawak)

RAHSIA PAYUDARA MONTOK DAN SEKSI
Kecantikan seseorang wanita pastinya dikaitkan dengan rupa wajah, saiz payudara dan bentuk badan. Lelaki mana yang tidak suka kepada bahagian wanita ini. Semua lelaki mempunyai selera yang berbeza-beza tentang wajah wanita tetapi mereka sependapat tentang payudara. “Payudara mestilah menarik…” barulah lelaki akan tewas dengan anda.

Anda sebagai wanita sudah pasti ingin mempunyai payudara yang besar, pejal dan montok. Tidakkah anda rasa iri hati pada kawan atau teman sepejabat yang mempunyai payudara yang besar? Adakah anda peduli? Adakah anda sudah berserah pada keadaan dan tidak mahu berbuat sesuatu tentang saiz payudara anda. Padahal anda boleh berbuat sesuatu untuk menjadikan kurniaan, yang ada pada semua wanita ini menjadi lebih menarik.
KEISTIMEWAAN BREAST PUMP

• Pembesaran Payudara secara semulajadi.

• Kesan dapat dilihat dalam beberapa hari sahaja.

• Tidak ada kesan sampingan, Hanya Payudara yang Bertambah BESAR.

• Payudara akan menjadi pejal dan montok.

• Keputusan cepat, secepat satu minggu

• Harga yang paling rendah di pasaran setanding dengan kualiti.

• Penghantaran rahsia – tiada keterangan di atas kotak.

• Ves Breast Pump dijual dengan harga yang amat berpatutan di laman web ini.

• Design Ves Breast Pump ini daripada United Kingdom. Bahan lebih bagus dan tahan lama. Pump lebih kuasa.

• Ada beg yang cantik untuk senang dibawa dan disimpan.

• Dijual di United Kingdom. Ada GMP dan CE certificate. Anda akan mendapat produk yang ada kualiti.

• Jaminan cup tak akan retak dan pump tak akan rosak. Kalau rosak kami akan ganti dengan yang baru jika dalam masa 3 bulan.

• Kami menggunakan pump jenis pistol grip, design yang latest supaya tangan anda tidak penat (penggunaan muscle jari sahaja)

• Tabung lebih besar, tarik sedikit sahaja sudah dapat suction (tarikan) yang kuat.

• Senang nak kawal angin, macam pemetik pistol.

• Pistol Grip Pump sangat tahan lasak (pelaburan yang menguntungkan).

• Cup payudara dari plastik tebal (ada skala) , kami tak menggunakan lapisan getah yg boleh rosak (quality export di pasaran U.K.).

• Ada 3 cup untuk saiz payudara dari yang biasa kepada saiz payudara D. Anda boleh gunakan sehingga puas hati. Tidak ada pelaburan tambahan untuk beli cup tambahan lagi.

CARA KEGUNAAN

  1. Sapu dan urut payudara dengan krim payudara. (Krim ini digunakan untuk merangsang pembesaran payudara). Lihat video dan ikut cara yang disyorkan. Saya syorkan Firming Cream dari Bio Asli kerana krim ini telah terbukti berkesan.

  2. Gunakan pam yang sesuai mengikut saiz payudara anda. Seeloknya selepas mandi dimana anda lebih segar dan lebih tenang. Jangan gunakan pump jika anda rasa anda akan terganggu dengan hal-hal lain.

  3. Kurang dari atau 32A,33A,34A – Saiz Medium.

  4. Sebelum mula menggunakan pump, pastikan cup betul-betul centre (payudara ditengah-tengah) kalau boleh masokkan lebihan bahagian tepi payudara ke dalam cup. Tarik pemegang pump perlahan-lahan. Anda hanya perlu tarik dua atau 3 kali sahaja dan payudara anda sudah memenuhi cup. Kedudukan badan perlu tegak. Anda berada dalam keadaan duduk). Pam sehingga keseluruhan payudara anda berada dalam cup. Jika terlebih pump dan anda rasa sakit, tarik pemetik pistol untuk lepaskan tekanan. Rehatkan diri anda dengan keadaan payudara tegang di dalam cup. Anda boleh berbaring setelah payudara tegang didalam cup. Jika tekanan berkurang, (angin terlepas keluar) tarik pemegang untuk tambahkan tekanan. Biarkan dalam keadaan payudara tegang dalam cup untuk 15 minit. Tukar ke payudara sebelah.

  1. Disyorkan 2 kali sehari, jika ingin hasil yang cepat boleh gunakan lebih dari 2 kali, setiap sesi hanya 30 minit sahaja.

  1. Gunakan mengikut keselesaan. Anda akan melihat perubahan dari pump kecil ke saiz pump lebih besar dalam masa 1 bulan.

  1. Jika inginkan hasil yang baik, kekalkan masa 15 minit setiap kali sesi pam. (setiap sebelah payudara 15 minit waktunya, jika kiri dan kanan masa 30 minit diperlukan)

  1. Tidak perlu gunakan sehingga 1 jam kerana ini akan menyakitkan payudara.

  1. Keputusan akan dirasai dalam tempoh seminggu sahaja, anda akan rasa payudara anda bertambah besar dan tegang. Payudara anda akan meningkat kepada 1 hingga 3 saiz cup sebelum 3 bulan. Ini akan anda rasakan bila anda terpaksa menukar saiz coli anda.

  1. Untuk mencapai hasil yang sedemikian, arahan penggunaan mestilah dipatuhi.
HASIL PENGGUNAAN VES BREAST PUMP

"Saya telah menggunakan breast pump selama 2 bulan dan saya sangat puas hati dengan kesan yang saya perolehi setakat ini.... Saya dah pun rekemen produk ni pada kawan-kawan."
Puan Ana, Johor


"Buat pengetahuan, setelah menggunakan breast pump ini selama 2 bulan, saya sudah pun bertukar saiz bra saya. Husband saya pun perasan dengan perubahan saiz payudara saya. Terima kasih."
Pn Nor, Sabah


"Tak tahu nak cakap apa. Mulanya i fikir dah tak boleh besar lagi, tapi atas sebab i tahu suami memang suka yang besar i cuba dan hasilnya suami tak habis-habis puji. Thanks."
Puan Fatimah, Seremban


"Saya dah lama cari produk ni dan harga yang saudara jual jauh lebih murah dari yang saya jumpa kat kedai di KL. (Harga pasaran dalam RM350.00). Terima kasih atas panduan yang diberikan."
Cik Siti, Klang
TESTIMONI

SOALAN-SOALAN LAZIM
Adakah produk ini berkesan?
Ya, produk ini memang berkesan. Kami telah ada ramai pelanggan yang telah menggunakan Ves Breast Pump di Malaysia. Ves Breast Pump juga di jual di UK, USA, Indonesia, Singapura, China dan banyak negara lain di seluruh dunia. Ramai pelanggan kami telah mencuba berbagai-bagai krim dan tidak mendapat hasil yang membanggakan. Tapi setelah menggunakan Firming Cream dan ves breast pump, hampir kesemua pelanggan amat berpuas hati dengan keputusan yang mereka perolehi. Selain dari keadah mengurut, Ves Breast Pump adalah keadah tradisional yang di syorkan oleh majalah MIDI keluaran november 08 sebagai alat untuk membesarkan dan menaikkan payudara yang jatuh.

Adakah saiz cup sesuai dengan payudara saya?
Saya akan beri anda 3 cup. Cup pertama untuk payudara saiz a-b. Cup kedua untuk saiz payudara b-c. Cup ketiga untuk saiz payudara c-d. Jaminan saya jika cup yang paling besar masih kecil untuk payudara anda, pulangkan produk pada saya dan saya akan pulangkan duit anda. Setakat ini setelah 2 tahun beroperasi saya hanya ada seorang pelanggan yang memulangkan produk kerana saiz badan beliau tidak membolehkan beliau menggunakan Ves Breast Pump.

Berapa lama untuk saya melihat perbezaan pada payudara saya? Berapa besar boleh saya dapat selepas rawatan?
Kesan boleh dilihat seawal minggu pertama. Payudara anda akan membesar 1 ke 3 inchi sebelum bulan ketiga. Bila penggunaan disertakan dengan penggunaan Firming Cream, keputusan akan lebih memberangsangkan.

Adakan payudara akan sakit semasa menggunakan pump payudara?
Tidak, jika anda mengikuti arahan yang disyorkan, tidak ada rasa sakit atau tidak selesa semasa menggunakan Ves Breast Pump.

Adakah kesan sampingan dari penggunaan Ves Breast Pump?
Tidak diketahui ada kesan sampingan selain dari payudara lebih besar, montok dan pejal.

Berapa kerap saya gunakan Ves Breast Pump dan untuk berapa lama sekali guna?
Gunakan lebih lama dan lebih kerap untuk kesan yang cepat. Pump kepada keadaan yang selesa sehingga payudara memenohi chamber dan kekalkan pada keadaan payudara tegang di dalam cup untuk 10 ke 15 minit untuk kedua-dua payudara. Dua kali sehari. Jangan terlebih pump. Jika terasa sakit atau tidak selesa kurangkan tekanan pada chamber.

Adakah Ves Breast Pump ini berkesan untuk semua wanita?
Ya, ia berkesan untuk semua payudara. Ves Breast Pump akan menarik tissue payudara untuk lebih besar. Ini dipanggil pembesaran tissue. Serupa seperti bersenam untuk membesarkan otot-otot kita.

Jika saya pump untuk 1 jam, adakah akan memberi kesan yang lebih bagus?
Tidak, jika anda mahukan kesan yang cepat, gunakan Ves Breast Pump dengan lebih kerap tapi hanya untuk 15 minit untuk satu payudara. Masa total 30 minit untuk kedua-dua payudara.

Bolehkah saya pump payudara saya sehingga memenuhi chamber?
Anda boleh pump sehingga mana anda rasa selesa.

Adakan kesan yang saya perolehi akan kekal sampai bila-bila?
Anda akan berasa bangga bila anda telah dapat bertukar saiz bra kepada yg lebih besar. Apabila anda telah dapat saiz yang anda inginkan, anda boleh mengurangkan kekerapan menggunakan Ves Breast Pump. Kalau biasa anda gunakan tiap-tiap hari anda boleh gunakan sekali dalam 3 hari. Anggaplah bahawa kita semua akan melalui proses alam semulajadi.
TIPS PEMBESARAN PAYUDARA
Kopi / Caffeine
Jauhkan dari meminum kopi jika boleh. Kopi boleh menganggu pembesaran payudara kerana ia mengakibatkan ketidak seimbangan pengeluaran hormon, dan menjadikan pengambilan pills atau ubat-ubat lain kurang berkesan.

Produk apa yang disyorkan
Disamping menggunakan Ves Breast Pump anda di syorkan menggunakan krim pembesaran payudara. Krim yang disyorkan ialah yang mengandungi pueraria merifica kerana bahan ini telah terbukti berkesan. Krim ini akan meresap ke dalam kulit dan bahan aktif tadi akan meransang pembesaran payudara. Anda juga di syorkan menggunakan Lelan Vital Bust Serum kerana produk serum ini mengandungi pueraria merifica dan akan cepat meresap kedalam tissue payudara. Kami juga mengsyorkan anda mengambil minuman dan makanan yang mempunyai kandungan protein yang tinggi.

Makanan yang disyorkan
Mengandungi kandungan protein yang tinggi. Protein lengkap mengandungi sembilan bahan utama asid amino. Telur, susu segar, ayam, ikan, daging dan kachang soya adalah sumber protein lengkap. Untuk pengambilan protein secara teratur harap hubungi wakil pharmacy di tempat anda.

CARA PEMBELIAN DAN PEMBAYARAN
Setelah bayaran disahkan, kami akan segera membuat penghantaran menggunakan Perkhidmatan POS LAJU MALAYSIA. Kami memilih perkhidmatan ini kerana ianya ternyata selamat dan murah. Setelah barangan diposkan, kami akan SMS kepada anda `Tracking ID' sebagai rujukan sekiranya barangan tidak diterima. Biasanya barangan akan sampai antara 2 atau 3 hari waktu bekerja. Barangan yang telah dihantar boleh disemak status penghantarannya di http://202.185.150.100/emstrack/ atau boleh buat semakan di pejabat pos yang berdekatan.
PERTANYAAN / MAKLUMAT

HebatPower.Com

Jika ada sebarang pertanyaan sila hubungi pihak pengurusan pemasaran HebatPower.Com. Pihak kami berusan selama 24 jam.
* Petanyaan yang tidak membabitkan jual beli atau produk tidak akan di layan.

Nombor Talipon: +(06) 017-3468224

Email: hebatpower@gmail.com

TERIMAKASIH KERANA BERPELUANG BERURUSAN DENGAN ANDA
KUNJUNGAN ANDA KE LAMAN WEB INI AMAT KAMI HARGAI


© All right reserved, 2009, HebatPower.Com
Mula          Testimoni          Penghantaran          Pembungkusan          Hubungi
Hubungi Tel:  +(06) 017-3468224
Email: hebatpower2008@gmail.com